NEEM CONTACT OP

Openingstijden Praktijk

Maandag8.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag8.00 uur - 10.00 uur, daarna ziekenhuis en aan huis behandelingen
Woensdag8.00 uur - 18.30 uur
DonderdagAan huis behandelingen, daarna praktijk van 12.00 uur - 17.00 uur
VrijdagAan huis behandelingen
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

 

Voor aanmeldingen, afspraken en informatie kunt u telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Ik probeer, indien gewenst, meteen een afspraak in te plannen. Behalve in vakanties en op feestdagen kunt u meestal direct bij mij terecht, tenzij u een specifieke voorkeur heeft voor een bepaald dagdeel. Dan moet u rekening houden met een eventuele wachttijd van een week tot enkele weken.

U kunt ook middels onderstaand formulier vragen stellen of u aanmelden voor logopedische begeleiding.

Zomervakantie 2017

In verband met een operatie, de herstelperiode daarna en vakantie, ben ik dit jaar de gehele zomerperiode afwezig. De praktijk is dan ook vanaf 5 juli tot en met 17 augustus 2017 gesloten. 

Aan het einde van week 33 zal ik berichten op het antwoordapparaat en mijn mail weer beantwoorden en behandelingen inplannen. Indien u niet zo lang kunt wachten, kunt u 1 van mijn collega's van het logopedienetwerk Apeldoorn bellen. De telefoonnummers zijn te vinden op de website: www.logopedienetwerk.nl 

Voor zeer dringende zaken omtrent baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen kunt u tot en met 21 juli contact opnemen met Petra van der Werf, telefoonnummer: 055-5427605 en vanaf 31 juli met mijn collega Esther Dekker in het Gelre Ziekenhuis op maandag, en vrijdag. Haar telefoonnummer is 055-8446163. 

Ik hoop u na mijn vakantie te spreken en wens u een fijne zomer.

Contactformulier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.