NEEM CONTACT OP

De praktijk is i.v.m de meivakantie gesloten van vrijdag 24 april 2020 tot en met vrijdag 1 mei 2020.

U kunt een bericht achterlaten via onderstaand contactformulier of iets inspreken op het antwoordapparaat, bij het bellen van onderstaand telefoonnummer.

Ik zal ingesproken berichten of mail weer beantwoorden vanaf maandag 4 mei 2020.

De praktijk is in verband met het Corona virus niet altijd open op de onderstaande, gebruikelijke tijden. De meeste behandelingen vinden inmiddels doorgang via videobehandelingen van maandag tot en met donderdag. Ik volg hiermee de richtlijnen van het RIVM. Hoe een en ander na de meivakantie (vanaf 11 mei) er uit gaat zien is nog niet bekend. Ik houd mijn cliƫnten hiervan op de hoogte en zal eventuele wijzigingen ook op deze plek op mijn website melden. Ik hoop u en uw kind zo snel mogelijk face-to-face te mogen begeleiden!

Tot dan: blijf gezond en ook via telelogopedie is begeleiding mogelijk, dus laat het mij weten als u daar belangstelling voor hebt!

Openingstijden Praktijk

Maandag 8.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag 8.00 uur - 10.00 uur, daarna aan huis behandelingen
Woensdag 8.00 uur - 18.30 uur
Donderdag Aan huis behandelingen, daarna praktijk van 12.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag Eetpoli Gelre ziekenhuis, geen overige behandelingen
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


Ik probeer, indien gewenst, meteen een afspraak in te plannen. Behalve in vakanties en op feestdagen kunt u meestal direct bij mij terecht, tenzij u een specifieke voorkeur heeft voor een bepaald dagdeel. Dan moet u rekening houden met een eventuele wachttijd van een week tot enkele weken.

U kunt middels onderstaand formulier vragen stellen of u aanmelden voor logopedische begeleiding.

Contactformulier
Website laten maken door Modual.